ms

Fairs World
The world of fairs for hairdressers is all in fairsworld.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Fairs World


Fairs World : Bagi semua golongan profesional yang ingin menyertai atau melawat pameran di seluruh dunia. Semua produk yang dipamerkan, tidak berapa banyak gerai, adalah berapa banyak ruang pameran di sini, kakitangan, pelaburan untuk syarikat itu, bagaimana untuk menguruskan hubungan yang diperolehi dalam pameran di seluruh dunia. Pameran dalam dunia kosmetik Tukang adalah tempat yang hebat untuk menunjukkan dan berniaga 365 hari setahun yang di mana terbaik profesional dan pakar-pakar memaparkan produk-produk baru mereka, pelancaran trend terkini dalam fesyen dan Kecantikan tanpa meninggalkan sektor kebajikan. Dalam peristiwa-peristiwa utama dunia mengambil bahagian secara umum pi ù untuk pameran 700, termasuk jenama Kebangsaan dan antarabangsa produk, artikel dan perkhidmatan pendandan rambut dan estetika. Selain daripada pameran perdagangan di seluruh dunia yang banyak menawarkan siri ceramah dan seminar untuk usahawan. Pertunjukan perdagangan akan kemudian ke titik pertemuan pendandan rambut, makeup artis, kecantikan dan Salun Kecantikan profesional, usahawan sebenar Windows untuk mempamerkan produk dan perkhidmatan Kecantikan, trend fesyen rambut (warna, potongan, gaya rambut) dan cermin solek, satu-satunya tempat di dunia cemerlang di mana anda boleh menjalankan perniagaan 365 hari setahun.

Encyclopaedic hair website

Fairs World capelli Fairs World acconciature Fairs World estetica Fairs World moda-capelli Fairs World salute Fairs World parrucchieri

Fairs World - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Fairs World, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Fairs World, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Fairs World, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Fairs World, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Nov 18

the-official-report

Fiera-Aestetica

STAND

AESTETICA, il salone mediterraneo della bellezza, del benessere e dell acconciatura, che si è tenuta presso la Mostra d Oltremare di Napoli, il 10, 11 e 12 Novembre, anche in questa edizione si è confermata una ricca vetrina espositiva per gli operatori del settore, sia italiani sia stranieri.
Nel nostro reportage, una carrellata di tutti gli STAND espositori.

STAND ESTETICA, MAKE-UP, NAIL:

divisorio

STAND HAIR:

divisorio

HAIR SHOW:

divisorio

LADY NAIL:

19 Nov 18

Jim-Shaw

 

Collection: Decade
Ph: Tony Le-Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Bernard Connolly

hair-collections

19 Nov 18
16 Nov 18
 

Ph: Rich Sayles and Carla Bennet
Colour: Georgia Bell and Darren Eaton

hair-collections

16 Nov 18

Colin McAndrew

 

Collection: Undeground
Ph: Jarred
Make-up: Ingrid Perignia
Stylist: Medusa

hair-collectionsEnter in Fairs World