sl

Fairs World
The world of fairs for hairdressers is all in fairsworld.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Fairs World


Fairs World : Za vse strokovnjake, ki želijo, da se pridružijo ali obiščite na sejmih po vsem svetu. Vsi izdelki za razstavljene, koliko stane stojnica, koliko so razstavni prostor, osebja, naložba za družbo, kako upravljati stike, pridobljene na razstavah po vsem svetu. Sejmi v svetu kozmetika so odličen kraj za prikaz in poslujejo 365 dni na leto kjer najboljši strokovnjaki in specialisti prikazati svoje nove izdelke, začetek najnovejše trende v modi in lepoti, ne da bi zapustili sektorju dobro počutje. V glavnih dogodkov svetu sodelujejo na splošno pi ù 700 razstavljavcev, vključno z nacionalnimi in mednarodnimi blagovnih znamk izdelkov, izdelkov in storitev za frizerje in estetiko. Poleg veliko sejmov po vsem svetu ponujajo vrsto predavanja in seminarji za podjetnike. Trgovina kaže so nato stičišče frizerji, ličila umetnikov, kozmetičarka in lepote strokovnjakov, podjetniki so res Windows za predstavitev izdelkov in storitve za lepoto, las trendi (barv, kosi, pričeske) in ličila, edino mesto na svetu za odličnost, v katerem lahko poslujete 365 dni na leto.

Encyclopaedic hair website

Fairs World capelli Fairs World acconciature Fairs World estetica Fairs World moda-capelli Fairs World salute Fairs World parrucchieri

Fairs World - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Fairs World, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Fairs World, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Fairs World, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Fairs World, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

19 Sep 18
 

Collection: From Rome with Love
Ph: Escalante Photographer
Make-up: Iris Guevara

hair-collections

19 Sep 18

 

Hair: Toni&Guy
Collection: Claire Tagg

hair-collections

19 Sep 18

summere-soiree

Carmelo Zammitto coordinated the Summer Soirée 2018 Show.
The guests enjoyed a Signature Aperitif by Martini &  Rossi and
an exotic car showcase by Maserati and Vespa.

18 Sep 18

Roberto Perozzi

 

Collection: Sequins
Ph: Takashi Imai
Make-up: Tomoya and Tae

hair-collections

18 Sep 18

Taka Naka

 

Hair: Toni&Guy
Collection: Taka Naka

hair-collectionsEnter in Fairs World